Resident Villa by Lin-Chang Man

Lin-Chang Man Presents The Circularity-Genesis Resident Villa

Lin-Chang Man, the maker of the award winning design Circularity - Genesis - Resident Villa by Lin-Chang Man illustrates, We prefer the corresponding relationship between light and color is revealed in the space. Harmonious proportion is created by the control of axes. This cautious attitude has always been our reserve for the true expression of material characteristics and combined with exquisite handling methods. Through the original state of materials combined with exquisite workmanship, it presents the beauty of natural artistic conception. The moderate feeling of the family flows amid. The reclusion aesthetics that integrates the New Oriental, postmodern, humanistic elements came into being..

Resident Villa by Lin-Chang Man Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=77064

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Lifestyle Design Magazine homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 Lifestyle Design Magazine - lifestyledesignmagazine.com - All Articles